Ltd Bolag


Med ett Ltd bolag får du samma rättigheter som ett aktiebolag, men du slipper binda upp 50.000:-SEK  i aktiekapital. Istället är aktiekapitalet i England endast 1 GBP = c:a 11,84 SEK 30/5 - 2018 eller valfritt högre aktiekapital.

Det är inte utan anledning att Ltd bolag idag är Sveriges snabbast växande företagsform.  Ltd bolag ger dig fördelarna och friheten som ett aktiebolag men till kostnaden av en enskild firma. Ltd bolag är en trygg företagsform.

Registreringen sker genom att det först etableras ett engelskt aktiebolag (Ltd) i England och därefter om man vill registreras en svensk filial (SUF) av detta företag hos Bolagsverket. Du behöver inte ha någon verksamhet i det engelska Ltd bolaget utan det kan vara ett moderbolag om du endast bedriver verksamheten i Sverige med en svensk filial valfritt.

Med ett Ltd bolag får du bland annat skattefördelar, ansvarsbegränsning och ökade sociala rättigheter. Det innebär att vid eventuella problem hotas inte din privatekonomi.

Drygt 380.000 Ltd bolag registreras varje år i England. Detta är en av anledningarna till att England har blivit ett centrum för företagsetablering.

Ltd bolag med:

Gatuadress i London, vilket är ett krav från myndigheterna i England.

Eftersändning av posten via scanner och pdf-fil.

Vi kan även beställa ett MasterCard / VISA betalkort kopplat till eget IBAN konto med internetaccess via vår samarbetspartner i England.

Även om du har betalningsanmärkningar och konkurs bakom dig, får du konto och kort.

Leveranstid: Ltd bolag inom 24 timmar från order på vår hemsida vi är direktuppkopplade online med Companies House - Bolagsverkets motsvarighet i England.

Välkommen att kontakta oss för offert och kostnadsfri konsultation se nedanLtd & Svensk Filial (SUF) är bolagsformen som erövrat Skandinavien med storm!
Santander Bank - Nordea Bank -  Den Norske Bank (DNB) - Danske Bank driver verksamheten i Sverige med Svensk Filial

Spotify och Google med Ltd


Professionella lösningar för dig! 

Bolag365 Ltd © 2020